Ik ben podcast maker

We houden het simpel!
Jij maakt met heel je ziel en zaligheid een mooie podcast. Geld eraan verdienen doe je (nog) niet echt. Het kost je vooral tijd en geld, maar de reacties van de luisteraars zijn spreekwoordelijk...Goud waard! Maar met complimenten kan je niet investeren in de podcast of de boodschappen van betalen, laten we eerlijk zijn.

Hoe fijn is het dat je nu een FOOIENPOD hebt voor jouw podcast, waar de fans van jouw content een fooi in kunnen stoppen! Zoveel als zij het waard vinden en zo vaak als ze zelf willen, zonder ergens aan vast te zitten. Eindelijk!

Jij hoeft als maker geen extra content te maken, vanwege een ingewikkeld abonnementsmodel. Je krijgt in een restaurant toch ook niet nog een extra biefstuk nadat je een fooi hebt gegeven? Luisteraars kunnen wel onbeperkt een fooi geven, zelfs geautomatiseerd.

In korte tijd heb jij je FOOIENPOD actief en kun je fooien ontvangen voor jouw podcasts.

Heb je al adverteerders en/of sponsoren?


Dat is toch fantastisch? En dan kun je ook nog een betaalde waardering van jouw luisteraars krijgen. Waarom zou je dat uitsluiten? Zou jij het niet gek vinden dat je na een leuke avond in een restaurant verteld wordt dat je geen fooi mag geven?? Dat een 'dankjewel, het eten was lekker' alles is.

Podcast luisteraars willen heel graag makers financieel ondersteunen, zolang dat maar op een eenvoudige manier kan... (blijkt uit diverse onderzoeken)

Met een FOOIENPOD voor jouw podcast kan een luisteraar in letterlijk 3 klikken een fooi geven.

Naast een adverteerder, een sponsor ook een fooi ontvangen van de belangrijkste schakel in jouw podcast, jouw luisteraars?

In korte tijd heb jij je FOOIENPOD actief en kun je fooien ontvangen voor jouw podcasts.

Jouw FOOIENPOD aanvragen


FOOIENPOD
De digitale pod + onboarding + check, zodat anderen niet via jouw podcast fooi kunnen ontvangen.

PREROLL
Als niemand van het bestaan van jouw FOOIENPOD weet, dan ga je niks ontvangen. Zelf vragen om een fooi, daar voelt niet iedereen zich comfortabel bij.
Daarom heeft FOOIENPOD.com een professionele preroll laten maken, die jij voor jouw afleveringen kan plaatsen. Kost normaal 250,- Jij krijgt deze gratis van ons.
Samen maken we jouw FOOIENPOD succesvol!

FOOI ONTVANGEN
Zodra je een FOOIENPOD hebt gekocht kun je heel snel al fooien ontvangen. Het systeem achter FOOIENPOD is niet heel duur, maar ook de makers van FOOIENPOD kunnen de boodschappen niet betalen met complimenten. Wij vragen 7,5% commissie + slechts € 0,25 transactiekosten (ex. btw) per fooi. Al het andere is voor jou en kost je geen enkele moeite. 1x aankopen en daarna betaal je dus niks extra.

Jouw FOOIENPOD

FOOIENPOD
15,-
Inclusief een GRATIS professionele audio preroll (ter waarde van € 250,-)